Over Ons

Wie zijn wij?

ID Sieraden bestaat sinds 2005. We zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden.  Ons team van verkopers bestaat uit 5 werknemers. Zara, Jonas, Tim, Natasha, Sibel. Sibel is verantwoordelijk voor alle afspraken.

Heeft u een afsrpaak gemaakt en u bent niet komen opdagen? Dan heeft u Sibel heel kwaad gemaakt. Zara is verantwoordelijk voor de detail klanten. De klanten die gewoon spontaan binnen springen en weten meestal niet wat ze zoeken.

Bent u een van ons spontaan klanten? Dan zal Zara ervoor zorgen dat u de juiste juweel voor de juiste gelegenheid vindt.  Jonas is verantwoordelijk voor de reparatie dienst.  Wilt u uw ring vergroten of verkleinen? Geen probleem want Jonas doet deze bijna elke dag zijn ogen dicht. Tim en Natasha vormen ons call center team. Ze zullen u verder helpen met de garantie, retour en levering van ons juwelen. Met andere worden we zijn elke werkdag klaar om u te helpen. Service staat voor ons op nummer 1.

ID Sieraden Voordelen

14 Dagen bedenktijd

Op alle juwelen heeft u 14 dagen bedenktijd. Deze moeten wel niet graveerder zijn. Eens deze gegraveerd is kunnen wij deze niet meer terug nemen.

Strenge Kwaliteit controle

Alle juwelen die wij verkopen moet ons kwaliteit controle passeren. Slechts 15% van de juwelen voldoet aan ons standaard .

Interior ID SIeraden